MONTSIN RIBA CÒNSUL
ADVOCADA
SÒCIA FUNDADORA
Llicenciada en Dret  i Postgrau de Pràctica Jurídica EPJ-Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa en les àrees de Litigació Penal, Laboral, Civil i Dret de Família. És membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família i advocada acreditada en Violència Domèstica i de Gènere pel Consell de l’Advocacia Catalana. Formació en dret de successions i instruments de protecció de la persona.

mriba@rc-advocats.com

HELENA BUSQUETA DE LAMOR
ADVOCADA

Graduada en Dret i Màster de l’Advocacia. Especialista en  dret laboral i el dret civil.
Experta en comunicació jurídica.

SUSANA BALAGUÉ RUEDA
ADVOCADA I MEDIADORA
Llicenciada en Dret i Màster en Mediació Professional per la Universitat Pompeu Fabra. Especialista en Responsabilitat Civil i experta en Responsabilitat civil derivada de la circulació.

GONÇAL OLIVEROS LAYOLA
ADVOCAT
Llicenciat en Dret i Graduat en Empresarials. La seva activitat abasta el Dret Hipotecari, Fiscal i Tributari, Mercantil, i els processos Penal i Civil. Més de 35 anys d’experiència en la defensa de petites i mitjanes empreses i en la dels drets econòmics dels particulars. Ha estat professor de la Escola de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i fundador i primer president de la Secció de Dret Ambiental.

BEGOÑA RAMIREZ HERNÁNDEZ
ADVOCADA
Llicenciada en Dret, especialitzada en responsabilitat civil, responsabilitat patrimonial de les administracions públiques, responsabilitat laboral, incapacitat laboral, arrendaments urbans i dret de família.

RIBA CÒNSUL ADVOCATS |
TERRASSA
DEFENSA LEGAL |
BARCELONA
MONTSIN RIBA CÒNSU
ADVOCADA
SÒCIA FUNDADORA
Llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i Postgrau de Pràctica Jurídica EPJ-Il.lustre Col.legi d’Advocats de Terrassa en les àrees de Litigació Penal, Laboral, Civil i Dret de Família. És membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família i advocada acreditada en Violència Domèstica i de Gènere pel Consell de l’Advocacia Catalana. Responsable del departament de dret de successions i instruments de protecció de la persona. mribaco@rc-advocats.com
SUSANA BALAGUÉ RUEDA
ADVOCADA I MEDIADORA
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Mediació Professional per la Universitat Pompeu Fabra. Especialista en Responsabilidad Civil i experta en Responsabilitat civil derivada de la circulació. Responsable del departament de dret de successions i instruments de protecció de la persona.
GONÇAL OLIVEROS LAYOLA
ADVOCAT
Llicenciat en Dret i Graduat en empresarials per la Universitat de Barcelona, la seva activitat abarca el Dret Hipotecari, Fiscal i Tributari, Mercantil, i els processos Penal i civil. Més de 35 anys d’experiència en la defensa de petites i mitjanes empreses i en la dels drets econòmics dels particulars. Ha estat professor de la Escola de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col.legi d’Advocats de Barcelona i fundador i primer president de la Secció de Dret Ambiental.
BEGOÑA RAMIREZ HERNÁNDEZ
ADVOCADA
Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona (UB), especialitzada en responsabilitat civil, responsabilitat patrimonial de les administracions públiques, responsabilitat laboral, incapacitat laboral, arrendaments urbans i dret de familia.
HELENA BUSQUETA DE LAMOR
ADVOCADA
Graduada en Dret i Màster en Advocacia, les seves àrees de pràctica són principalment el dret laboral i el dret civil. Experta en comunicació jurídica. hbusqueta@rc-advocats.com

Col.laboradors:
DEFENSA LEGAL
És un despatx d’advocats fundat per Susana Balagué i Gonçal Oliveros l’any 1990. Des dels seus inicis ofereix serveis jurídics, fonamentant-se en el servei personalitzat i tracte amb el client, amb l’objectiu d’escoltar i atendre les seves necessitats i expectatives, oferint la solució concreta que demana cada persona.

http://www.defensalegal.net

This post is also available in: Spanish